Sümmeetria

Versioon 32 - 32.99

See oli 2020. aasta esimene Markuse asjade täisversioon. Esialgu oli plaanis muuta see versioon talviseks Markuse asjade versiooniks, kuid seda ei juhtunud. Versioon lasti välja 2020. aasta märtsis. See Markuse asjade versioon oli esimene, mis kasutas erinevaid taustapilte erinevatel kuvaritel.

Samuti lisas see versioon palju uut funktsionaalsust Markuse arvuti asjade Linuxi versioonile. Kasutusele võeti uus töölauakeskkond (KDE) ja distro (KDE Neon). Markuse arvuti asjade haldamisprogramm oli nüüd kättesaadav otse tegumiribalt ning sellega sai avada Markuse mälupulga. Lisasin ka kaugjuhtimise võimaluse, mis töötab kohe pärast arvuti sisselülitamist ning samuti Wake On LAN toe (kohalikust võrgust arvuti sisselülitamine).

Selles versioonis tutvustati ka uut Markuse asja – Markuse arvuti alglaadimise süsteemi. Selle abil on võimalik hallata käivitatavaid operatsioonsüsteeme ning olemasolevaid operatsioonsüsteeme isegi uuesti paigaldada probleemide korral. Muutsin ka Linuxi laadimisekraani (keerlevad võililled).

Markuse tahvelarvutisse paigaldati muudetud YouTube’i rakendus ning lisati muid täiustusi seadmega paremini töötamiseks. Markuse telefoni ja tahvelarvutisse paigaldati SSH klient, millega saab Markuse arvuti Linuxi operatsioonsüsteemi kohalikus võrgus hallata.

© 2020 Markuse asjad

<< Esimene  < Eelmine  Järgmine >  Viimane >>
Kõik versioonid  Sisukord

Markuse asjad kuulub Markus Maalile ja selle kasutamine ilma nõusolekuta ei ole lubatud. Taustapildid, mis on kasutusel Markuse seadmetes, kuuluvad Markus Maalile ja nende kopeerimine ei ole lubatud.. Originaalsed pildid kuuluvad originaalsetele omanikele. Kõik õigused on kaitstud.© 2010 – 2024 Markus Maal.